Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, διοργανώνει Εκδήλωση - Αφιέρωμα 


επί τη συμπληρώσει 95 ετών από την απόβαση του Ελληνικού Στρατού στη Σμύρνη (1919)  και 90 ετών από τον βίαιο ξεριζωμό των Ελλήνων κατοίκων της Μικράς Ασίας (1924),  η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας (Χαϊνά 93), την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30.
Κατά την διάρκεια της Εκδηλώσεως θα ομιλήσει ο κ. Ιωάννης Βερβενιώτης, Αντιστράτηγος ε.α., με θέμα: «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ», ενώ η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, υπό την διεύθυνση του Καθηγητού κ. Θεοδώρου Κοκκορίκου, θα αποδώσει Τραγούδια από την Μικρασιατική μουσική μας παράδοση, συνοδεία Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής της Μουσικής Σχολής «Χρόνης Αηδονίδης».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...