Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο Νομό Φθιώτιδας

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, επισκέφθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα τον Δήμο Λοκρών, όπου και συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και Αντιδήμαρχο κ.Χρήστο Μπώκο.


Στη συνέχεια περιηγήθηκε στην αγορά της Αταλάντης και συζήτησε με δημότες για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και τις προοπτικές που ανοίγονται μετά την έξοδο της χώρας στις διεθνής αγορές.

Ακολούθησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΝΑ Λαμίας και επίσκεψη στο κέντρο της πόλης. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα Υγείας και Αντιπρόεδρο της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ.Παναγιώτη Παρχαρίδη, καθώς και με άλλα Αυτοδιοικητικά Στελέχη.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης της ήταν η Στυλίδα, όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ.Απόστολο Γκλέτσο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...