Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Μαίρη Συνατσάκη-Μύρωνας Στρατής: Μόλις χώρισαν

Η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη και ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατήςυπήρξαν όχι μόνο ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πόλης, αλλά και εκείνοι που δεν δίστασαν ακόμη και από τον πρώτο καιρό τη γνωριμίας τους, να μοιραστούν με τον κόσμο λεπτομέρειες της σχέσης τους.


Δυστυχώς το πρώην ζευγάρι θα προσθέσει το όνομά του στη μεγάλη λίστα εκείνων που δεν τα κατάφεραν αν και είχαν συμπληρώσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί και μάλιστα σχεδόν τα μισά απ αυτά συγκατοικούσαν.

Ο χωρισμός τους όμως δεν ήταν ξαφνικός. Οι πληροφορίες λένε ότι η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2013 όμως η Μαίρη Συνατσάκηκαι ο Μύρωνας Στρατής αρχικά προσπάθησαν να λύσουν τα προβλήματα και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Δυστυχώς τα προβλήματα ήταν ισχυρότερα από τη δική τους θέληση και έτσι πριν από δύο μήνες περίπου η Μαίρημετακόμισε από το σπίτι τους.

Ούτε η Μαίρη Συνατσάκη ούτε ο Μύρωνας Στρατής προσπάθησαν να το κρατήσουν μυστικό όμως ήθελαν ο χωρισμός του να προκαλέσει όσο λιγότερο θόρυβο, και έτσι απέφευγαν να το σχολιάσουν άλλωστε είχαν την ελπίδα ότι μπορεί να τα καταφέρουν.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα τους και αν ο χωρισμός ήταν κοινή απόφαση, όμως φίλοι του ζευγαριού είχαν εντοπίσει καιρό πριν τηνπίεση και το άγχος που είχε η Μαίρη Συνατσάκη για τις επιλογές και την πορεία της καριέρας της.

«Εγώ δεν θα έλεγα με σιγουριά άτι έχουμε δει το τέλος » μας εξομολογείται συνεργάτης του Μύρωνα Στρατή,«θεωρώ ότι είναι πολύ ερωτευμένοι για ναχωρίσουν μια και έξω. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ακόμη και σήμερα που μιλάμε, αυτοί οι δυο τους σκέφτονται την πιθανότητα να δώσουν άλλη μια ευκαιρία». Μακάρι!

Πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...