Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Σπάνια φωτογραφία του Λαζόπουλου με την σύζυγο

Ο Λάκης Λαζόπουλος απασχολεί την επικαιρότητα για πολλά, πολλά χρόνια αλλά η σύζυγός του Τασούλα είναι σχετικά άγνωστη στο κοινό.


 Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, τουλάχιστον αυτές όσες έχουν καταγραφεί από τον φωτογραφικό φακό.

Γι΄ αυτό τον λόγο η φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό Hello που τους απεικόνισε μαζί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί είδηση.

Οι τέσσερις τους βρέθηκαν μαζί στην Πάρο τις ημέρες του Πάσχα και έκαναν μαζί Ανάσταση, αφού τον παρουσιαστή και τον τραγουδιστή συνδέει φιλία αρκετών ετών.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello τους πέτυχε σε κάποιο σοκάκι του νησιού την ώρα που πήγαιναν για να φάνε όλοι μαζί και στην άκρη είδαμε την Τασούλα Λαζοπούλου με σπορ παπούτσι.

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...