Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Αλ Σάλεχ: Δεν καταλαβαίνει η ΝΔ ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα;

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της “Ελιάς” Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ουδέν Κρυπτόν” του Ράδιο ΕΝΑ στον Βόλο, με τους Γιάννη Αναστασίου και Γιώργο Καρεκλίδη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις χθεσινές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά.


“Είναι θλιβερό να βλέπεις τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Πρωθυπουργό της χώρας μας, να προσπαθεί με επικοινωνιακά κόλπα να πιστωθεί ψηφοθηρικά κυβερνητικές πρωτοβουλίες, για την προστασία της πλέον κοινωνικά ευπαθούς ομάδας που είναι οι άστεγοι.

Και είναι ακόμα πιο θλιβερό,όταν αυτό γίνεται στην πραγματικότητα για να διασωθεί η ΝΔ από το ζήτημα Μπαλτακου. Αυτό είναι αν μη τι άλλο, προσβλητικό για τους συμπολίτες μας που είναι σε ανάγκη.

Η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα. Ακόμα δεν το έχει καταλάβει η ΝΔ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...