Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε από βαρελότο

Παρά τα θετικά ευρήματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται


Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της 51χρονης Αμερικανίδας που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από ρίψη αυτοσχέδιου βεγγαλικού το βράδυ της Ανάστασης στη Σαντορίνη.

Παρόλα αυτά οι γιατροί δηλώνουν ελαφρώς αισιόδοξοι επικαλούμενοι τη βελτίωση που καταγράφεται στα εργαστηριακά ευρήματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλεται συνεχώς η 51χρονη, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Νίκος Χαριτάκης.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και λαμβάνει την απαραίτητη θεραπεία.

Θα εξακολουθούμε να την παρακολουθούμε στενά και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, συμπλήρωσε ο κ. Χαριτάκης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις τραυματίες η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται «λίαν ικανοποιητική» και «παραμένουν στο νοσοκομείο για να τους περιποιηθούμε τα τραύματά τους» κατέληξε ο κ. Χαριτάκης.

Πηγή: protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...