Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον φορέα ΜERS στην Αμφιάλη

Στην εντατική μεταφέρθηκε ο 69χρονος Έλληνας ασθενής, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε


Αυτό που φοβούνταν οι γιατροί, επιβεβαιώθηκε και ο 69χρονος Έλληνας, μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, που αποτελεί το πρώτο κρούσμα του κορονοΐου MERS στη χώρα, μεταφέρθηκε στην εντατική, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

Οι γιατροί προγραμματίζουν να πάρουν δείγμα και από τη σύζυγό του, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν και αυτή έχει προσβληθεί από τον ιό, ενώ σε καραντίνα παραμένουν οι συνεπιβάτες του 69χρονου στην πτήση από την Τζέντα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ο ταξιτζής που μετέφερε τον 69χρονο στην Αμφιάλη του Πειραιά από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τη Μεγάλη Πέμπτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ταξί βρισκόταν εκτός Αθηνών και είχε κλείσει το κινητό του τηλέφωνο.

Αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να γίνει γνωστό εάν και εκείνος έχει παρουσιάσει συμπτώματα του θανατηφόρου ιού.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...