Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Σύμφωνα με την Espresso - Συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη

Kατηγορείται για χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, ύψους 500.000 ευρώ


Έπειτα από ένταλμα για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης Μαζωνάκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Μαζωνάκης πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ο ίδιος κατηγορείται για χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, ύψους 500.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, τα χρέη αυτά προήλθαν σταδιακά από το 2002 έως το 2013 από την λειτουργία τεχνικής εταιρίας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, η οποία άνηκε στον πατέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον Ιανουάριο του 2013, ο Μανώλης Μαζωνάκης συνελήφθη και πάλι για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 420.000 ευρώ, έπειτα από ένταλμα της αστυνομίας της Νίκαιας. Τότε, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο τμήμα της περιοχής του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ωστόσο έκανε διακανονισμό για τη σταδιακή αποπληρωμή του χρέους, με αποτέλεσμα να αφεθεί και πάλι ελεύθερος.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...