Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Συμμετοχή της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let's do it Greece

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων με έδρα τις Ροβιές Ευβοίας συμμετείχε στην καμπάνια Let's do it Greece σε συνεργασία με την ομάδα Soap for All.


Soap for All είναι μια ομάδα που πιστεύει στον εθελοντισμό. Μαζεύει υπολείμματα σαπουνιών από τουριστικά καταλύματα τα οποία τα απολυμαίνει, τα ανακυκλώνει παρασκευάζοντας νέα σαπούνια τα οποία προσφέρει σε κοινωφελή ιδρύματα. Επίσης συλλέγει χρησιμοποιημένο ελαιόλαδο το οποίο μετατρέπει σε φυσικό σαπούνι που και αυτό προσφέρεται σε κοινωνικά παντοπωλεία και ομάδες που έχουν ανάγκη.

Τα μέλη της Ένωσης θα μαζέψουν τα υπολείμματα από τα σαπούνια και σε εκδήλωση τον Σεπτέμβριο μαζί με την ομάδα Soap for All θα τα ανακυκλώσουν και θα φτιάξουν σαπούνι για να το χαρίσουν κάπου που το χρειάζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...