Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

O καιρός της Τρίτης: Ζεστός και υγρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Ζεστό και υγρό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με παροδικές νεφώσεις, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη 22 Απριλίου 2014. 


Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων λασποβροχών τοπικού χαρακτήρα κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα βόρεια παράλια της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις, αρκετή ζέστη, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...