Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Οικογένεια στον Καναδά ζει με την τεχνολογία του 1986 -Εχουν τα τραγικά, παλιομοδίτικα χτενίσματα

Είναι μόλις 28 και 27 ετών αντίστοιχα. Ο Μπλέρ ΜακΜίλαν και η Μόργκαν Πάτεϊ, ζουν με τα δύο παιδιά τους στο Γκουέλθ του Οντάριο στον Καναδά.Τα μέλη της εκκεντρικής αυτής οικογένειας, τους τελευταίους 12 μήνες αποφάσισαν να απομακρύνουν από την καθημερινότητά τους όλες τις τεχνολογικές συσκευές που δημιουργήθηκαν μετά το 1986. Ακούν μουσική από κασέτες, έχουν μεγάλου μεγέθους τηλεόραση και βλέπουν ταινίες από βιντεοκασέτες.
Η οικογένεια έχει πακετάρει tablets, smartphones, υπολογιστές, dvd και τρεις επίπεδες τηλεοράσεις και τα έκρυψε στο υπόγειο των παπούδων. Έτσι τώρα, σύμφωνα με το Euronews, έχουν την ευκαιρία να πάρουν πρωινό ή να δειπνήσουν με τα παιδιά τους, ηλικίας πέντε και τριών ετών.
«Ο πεντάχρονος γιος μου μπορούσε να αναγνωρίσει το κάθε μέλος της οικογένειας από το κινητό που είχε» εξηγεί ο Μπελ ΜακΜίλαν και δηλώνει πως διαπίστωσε πως είχαν ξεπεραστεί κάποια όρια.
Εδώ και ένα χρόνο τα παιδιά παίζουν με παραδοσιακά παιχνίδια και δεν βλέπουν τηλεόραση με τις ώρες, ούτε είναι κολλημένα στα tablets τους.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...