Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Πέθανε 20χρονος μετά από επαφή με ποντίκι

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 20χρονου Μιχάλη.


Ένα "γιατί" και ένα παράπονο για την ξαφνική απώλεια του 20χρονου Μιχάλη πνίγει τα Χανιά, καθώς ο αγαπητός νεαρός "χάθηκε" σε μερικές στιγμές.

Ο 20χρονος εισήχθη στο Νοσοκομείο Χανίων την περασμένη Πέμπτη με έντονους πόνους στο στομάχι ενώ λίγο αργότερα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τί ακριβώς συμβαίνει τα όργανα του άτυχου νεαρού άρχισαν να καταρρέουν ώσπου εξέπνευσε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο χαροκαμένος πατέρας εξήγησε στους ιατρούς πως ο νεαρός είχε έρθει σε επαφή με ένα ποντίκι το οποίο ήταν ψόφιο προκειμένου να το πετάξει στα σκουπίδια.

Αποδείχτηκε τελικά πως ο νεαρός εμφάνισε λεπτοσπείρωση, η οποία μεταδίδεται από τρωκτικά.

Η ταχεία επιδείνωση της υγείας του, δεν έδωσε καν το χρόνο σε φίλους και συγγενείς να συνειδητοποιήσουν το θλιβερό συμβάν.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...