Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Πάτρα: Δεν την προσλαμβάνουν γιατί είναι έγκυος!!! Η υπεύθυνη της 6ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων αρνείται να υπογράψει την πρόσληψή της


Καταστάσεις εργασιακού ρατσισμού και μεσαίωνα αποκαλύπτονται καθημερινά στην πόλη της Πάτρας, με τελευταίο αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.


Μία νέα γυναίκα, η οποία επελέγη μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών της για να εργασθεί με τρίμηνη σύμβαση σε έργα, μέσω ΕΣΠΑ, σε ένα μοναστήρι, δεν μπορεί να πιάσει δουλειά καθώς η υπεύθυνη της 6ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων αρνείται να υπογράψει την πρόσληψή της επειδή είναι έγκυος!

Συγχρόνως, την καλεί να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο να δηλώνει ότι αν εργαστεί, θα είναι υπεύθυνη για ό,τι της συμβεί.

Και αν οδηγούνται στον καιάδα νέοι άνθρωποι με αυτά που συμβαίνουν στο δημόσιο, καθώς φοβούνται να δημιουργήσουν οικογένεια γιατί δεν θα βρίσκουν μετά δουλειά, μπορεί κανείς να φανταστεί τι επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα…

Αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στην οδό Φιλοποίμενος, ζητώντας άμεση λύση και πρόσληψη της γυναίκας.

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...