Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

80χρονη σώθηκε με... τηλεφωνικές οδηγίες γιατρού

Τύχη βουνό είχε μια 80χρονη, από την Θύμαινα των Φούρνων, που σώθηκε από τις πρώτες βοήθειες που της έδιναν οι συντοπίτες της και ο δημοτικός σύμβουλος , μέχρι να φτάσει,ακτοπλοϊκώς ο μοναδικός γιατρός των Φούρνων, που κατευθύνονταν στην περιοχή Χρυσομηλιά για να δει άλλο ασθενή.
 

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη, στη μία και μισή το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η 80χρονη ενώ έτρωγε έφραξε η είσοδος του αέρα με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγα λεπτά, να πέσει σε κώμα.

'Αμεσα ειδοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος επικοινώνησε με το γιατρό, που με τη σειρά του έδωσε τηλεφωνικά οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες. Όταν ο γιατρός έφτασε με σκάφος του Λιμενικού στη Θύμαινα η άτυχη ηλικιωμένη δεν είχε καθόλου παλμούς και με υπεράνθρωπες προσπάθειες την επανέφερε στη ζωή.


Στη συνέχεια αφού ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με το ΕΚΑΒ, τοπικό επιβατηγό πλοίο μετέφερε την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο του Αγίου Κυρήκου όπου και νοσηλεύεται ,εκτός κινδύνου.


Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...