Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Σύζυγος πολιτικού ζήτησε «μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχέδιο» γα να φτιάξει κοτέτσι!

Η μιζέρια του... πλούτου χτύπησε οικογένεια πολιτικού, σύμφωνα με το βηματοδότη - Ζήτησε από αρχιτέκτονα σχέδια για φτερωτά κοτόπουλα εξ Αμερικής υποκύπτοτας στη νέα «μόδα» με τα κοτέτσια πολυτελείας


Κοτέτσια σχεδιασμένα από αριτέκτονα και χτισμένα από πολιτικό μηχανικό φαίνεται ότι είναι η νέα τάση της μόδας για την ανώτερη τάξη που κατοικεί στα βόρεια και τα νότια προάστια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ΒΗΜΑτοδότη έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις, όπως μιας κυρίας στην Ερμιόνη, που δεν δίστασε να καταβάλει 1.200 ευρώ μόνο ως αμοιβή για το σχέδιο ενός κοτετσιού.

Η τάση αυτή φαίνεται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να χτύπησε και τη σύζυγο προβεβλημένου πολιτικού «πολυταξιδεμένη, πλουσία που παρακολουθεί από κοντά τη μόδα».

Γι' αυτό δεν δίστασε να καλέσει γνωστό αρχιτέκτονα που μέχρι σήμερα ασχολείται με τη διαμόρφωση χώρων σε σκάφη ή μεζονέτες ζητώντας του να της σχεδιάσει ένα μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχέδιο για ένα κοτέτσι προκειμένου μέσα σε αυτό να βάλει όχι κότες αλλά τη νέα μόδα με τα φτερωτά κοτόπουλα στην Αμερική.

Άβυσσος, τελικά, η ψυχή του ανθρώπου...
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...