Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Υπεγράφη η σύσταση Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Μαντούδι

Υπεγράφη η σύσταση Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Μαντούδι σύμφωνα με ενημέρωση του Συμεών Κεδίκογλου από τον διοικητή του ΙΚΑ


Σε επικοινωνία του Συμεών Κεδίκογλου με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλο για το Μαντούδι, ο κ. Σπυρόπουλος τον ενημέρωσε ότι υπέγραψε προχθές την απόφαση σύστασης Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Μαντούδι, για το οποίο ο υφυπουργός τον είχε απασχολήσει επανειλημμένα, καθώς οι ασφαλισμένοι της περιοχής ήταν υποχρεωμένοι να μετακινούνται μέχρι την Ιστιαία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Ο Συμεών Κεδίκογλου θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα στενά μέχρι και τη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Μαντούδι, η οποία, όπως τον ενημέρωσε ο Διοικητής του ΙΚΑ εξαρτάται και από την απόφαση που πρέπει να λάβει το δημοτικό συμβούλιο περί παραχώρησης κτίσματος για την στέγαση του γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...