Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον ήταν... ψεύτικα

Ένας μύθος καταρρίφθηκεΈχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο πλανήτης συζητούσε το «καυτό» θέμα με τα… οπίσθια της αδερφής της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, η οποία είχε επιλέξει για τον βασιλικό γάμο ένα λευκό φόρεμα του Alexander McQueen που τόνιζε τα οπίσθιά της. Η δόξα όμως είναι εφήμερη ειδικά όταν καταρρίπτεται ένας μύθος…

Ο Γάλλος Στεφάν Μπερν, Ιππότης του Τάγματος των Γκριμάλντι του Μονακό, στενός φίλος των «γαλαζοαίματων» και ειδικός σε θέματα σαβουάρ βιβρ υποστηρίζει ότι η Πίπα Μίντλετον είχε φορέσει «ψεύτικα οπίσθια». «Είχε ψεύτικα οπίσθια, επιμένω και επαναλαμβάνω!» επέμεινε κατά τη διάρκεια εκπομπής, σχολιάζοντας τη μέρα που η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από το νυφικό της!

«Ήταν οπτική πλάνη», ισχυρίστηκε και τόνισε: «Γνώριζε ότι ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα την κοίταζαν. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τα δείξει».


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...