Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Νεκρός οπαδός από λεκάνη τουαλέτας!

Τραγικό θάνατο από λεκάνη τουαλέτας(!) βρήκε οπαδός στην Βραζιλία μετά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα της Σάντα Κρουζ με την Παρανά για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.


Συγκεκριμένα μετά το τέλος της εν λόγω αναμέτρησης σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στους δρόμους γύρω από το γήπεδο «Αρούντα» όπου διεξήχθη ο αγώνα με συνέπεια τον θάνατο του 26χρονου Ρικάρντο Γκόμεζ Ντα Σίλβα.

«Έξω από την θύρα 6 υπήρξε μεγάλη φασαρία που κατέληξε στον θάνατο ενός φιλάθλου. Η λεκάνη εκτοξεύθηκε από κάποιον που ήταν στις κερκίδες του γηπέδου. Το θύμα ήταν με κάποιον δίπλα του εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά το περιστατικό όλοι εξαφανίστηκαν», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας, Γουίλσον Κεϊρόζ.Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...