Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού στο βιβλίο-βόμβα στο Α.Τ. Ιτέας

Το DNA του φυγά ταυτοποιήθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ - Την ευθύνη για το τρομο-πακέτο που εστάλη στο διοικητή του τμήματος Ιτέας σαν αντίποινα για το θάνατο του Αλβανού Καρέλι ανέλαβαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» - Εμμέσως η ΕΛΑΣ αποκαλύπτει ότι ο Ξηρός απέδρασε σε συνεργασία με μέλη των Πυρήνων


Γενετικό υλικό του Χριστόδουλο Ξηρού εντόπισε η Ελληνική Αστυνομία στο βιβλίο-βόμβα που εστάλη στον διοικητή του ΑΤ Ιτέας, στις 29 Απριλίου, ενέργεια για την οποία ανέλαβε την ευθύνη με προκήρυξή της η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σε δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ αναφέρεται:

Ανακοινώνεται ότι, στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που ταχυδρομήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας στη Φωκίδα, ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν - κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά - διαφυγή του, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την 05-01-2014, ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός

Με την ανακοίνωσή αυτή η αστυνομία επιβεβαιώνει εμμέσως δύο θεωρίες: και ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός επανενεργοποιήθηκε στο λεγόμενο «αντάρτικο πόλης» και ότι τον Ιανουάριο απέδρασε με τη βοήθεια μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Για το πρώτο είχε προειδοποίησει ο ίδιος ο «Μανώλης» της «17 Νοέμβρη» με την ηλεκτρονική προκήρυξη-μήνυμα που είχε στείλει στις 20 Ιανουαρίου, δεκαπέντε ημέρες μετά την απόδρασή του. Τότε ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε αρχικά κάνει έκκληση «συντρόφους του, ελεύθερους και αιχμάλωτους» για ενότητα εξαπολύοντας απειλές κατά βουλευτών, πολιτευτών, συνδικαλιστών, αστυνομικών, δημοσιογράφων, εισπρακτόρων και ελεγκτών και καλώντας και καλεί τους ομοϊδεάτες του να τους αντιμετωπίζουν με «ραβδί και φτύσιμο».

Είχε, δε, ξεκαθαρίσει ότι απέδρασε επειδή έλαβε την απόφαση: «Να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος».

Για τη δεύτερη θεωρία τα πρώτα δείγματα είχαν δοθεί από την κατάθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου στην έρευνα που είχε διεξαχθεί όταν είχε αποκαλυφθεί ότι ο Ξηρός και τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς είχαν κάνει μαζί ρεβεγιόν. Τότε ο σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθετε ότι οι επισκέψεις του Χριστόδουλου στην Α΄ πτέρυγα, όπου κρατούνται τα προφυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» είχαν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια. Υπενθυμίζεται, δε ότι και τα μέλη της ΣΠΦ είχαν εκδώσει «ανακοίνωση» με την οποία χαιρέτιζαν την απόδραση Ξηρού ευχόμενοι καλό δρόμο στον «σύντροφό» τους καθώς και «δύναμη στους αμετανόητους φυλακισμένους της 17 Νοέμβρη», τονίζοντας ότι «η εποχή της επίθεσης ξεκίνησε».Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...