Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Με τραμπολίνο ...θα χοροπηδά η Ευρώπη!

Eurovision 2014 και ..RISE UP στην κυριολεξία


Μ ένα τραμπολίνο επί σκηνής και με τον Arthur Geremyan από την Αρμενία πρωταθλητή του αθλήματος με πολλές περγαμηνές φιλοδοξούν να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό της Ευρώπης η Ελληνική αποστολή με το RISE UP και τους freaky fortune με τον Risky Kidd,που στις 16,50 σήμερα ακριβώς ολοκλήρωσαν την πρώτη τεχνική τους πρόβα.

Ντυμένοι στα μαυρόασπρα φιλοδοξούν να ξεσηκώσουν το στάδιο καθώς και το κοινό από το σπίτι, μιας που εξέπληξαν με το 'εύρημα' του οργάνου γυμναστικής . τα γραφικά στις οθόνες που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πάρτυ .όπως και με τις δύο φωνές μας το Νικόλα και τον Risky να 'χοροπηδάνε' μαζί με τον επαγγελματία του είδους γυμναστή αλλά και πρωταθλητή, και να ζούνε τον ρυθμό του τραγουδιού μας.Κάτι που θέλουμε να το περάσουμε και στο εξωτερικό.

Μια πολύ ΄΄πιασάρικη΄΄ εμφάνιση για την οποία οι οργανωμένοι Έλληνες φαν του θεσμού δηλώνουν υπερήφανοι μιας που το INFE GREECE το αρχαιότερο Ελληνικό σωματείο με πορεία 27 χρόνων γνωρίζει τα του θεσμού και είναι στις επάλξεις έτοιμο για να ανεμίσει τις γαλανόλευκες στις 8 του Μάη.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα που το eurovisiontv.com έδωσε στην δημοσιότητα.
Πηγή: newnowgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...