Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Παρά τη δυνατή βροχή, το Σάββατο 3/5 στο Μαντούδι, πολλοί ψηφοφόροι και φίλοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, παραβρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση, με ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς, Γιώργο Μαρίνο.Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Λιαγκάκης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.
Ο Γ. Μαρίνος αναφέρθηκε στο ρόλο των Περιφερειών και των Δήμων ως εργαλείου υλοποίησης των στρατηγικών επιλογών και των αποφάσεων κυβέρνησης - ΕΕ, και κάλεσε σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στους δήμους και τις περιφέρειες, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι εγγύηση για ισχυρή αντιπαράθεση απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, στην πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων. Είναι ελπίδα για το λαό και η μόνη δύναμη που παλεύει καθημερινά με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματά του.
Σημείωσε ότι «ο καβγάς ανάμεσα στην κεντροδεξιά με πυρήνα τη ΝΔ και στην κεντροαριστερά με πυρήνα τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού.

Και οι δύο στηρίζουν τον "ευρωμονόδρομο", μέσα από τον οποίο φτάσαμε ως εδώ.
Επίσης τόνισε ότι για να νικήσει ο λαός πρέπει να οργανώσει την πάλη του, συμπορευόμενος με το ΚΚΕ, με τις ταξικές δυνάμεις στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτό που λείπει: Μια πραγματική ισχυρή λαϊκή συμμαχία, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενίσχυση του ΚΚΕ και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».
Επίσης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτουν στο επίκεντρο της λαϊκής πάλης σημαντικά ζητήματα της ζωής του λαού της Στερεάς, οι οποίες είναι:
Για σύγχρονο οδικό δίκτυο και άμεσα μέτρα εκσυγχρονισμού των απαρχαιωμένων και επικίνδυνων οδικών αξόνων της Εύβοιας και για την κατάργηση όλων των διοδίων.
Για το δικαίωμα στην υγιεινή διαβίωση σε περιβάλλον που δε θα υπονομεύεται από τη μόλυνση του νερού από τη δράση των βιομηχανιών (ΒΙΠΕ), με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία των κατοίκων και για την αγροτική παραγωγή.

Για αντιπλημμυρικά έργα για να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα με πλημμύρες σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και κατοικίες.

Για την επείγουσα ανάγκη για μέτρα αντισεισμικής προστασίας σε μια περιοχή με μεγάλη συχνότητα σεισμών όπως δείχνει η πείρα από την Αταλάντη και την Αμφίκλεια ως τη Βόρεια Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...