Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Ο καιρός της Κυριακής: Άστατος με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια

Άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αλλά και στα νησιά του Αιγαίου τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 4 Μαΐου 2014. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στο Νότιο Ευβοϊκό νότιοι μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...