Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού πρότυπο για όλους !

Έχουμε γεμίσει από την μια υποψήφιους Δημάρχους και φίλους μας υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και από την άλλη αδιάφορο κόσμο που ακούει ξύλινη γλώσσα και συνήθεις υποσχέσεις.


Έπεσε στα χέρια μας λοιπόν, το πρόγραμμα του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Κορυδαλλού Γιώργου Δημόπουλου του συνδυασμού "Δήμος για όλους" και είχαμε, ίσως την πιο ευχάριστη και ουσιαστική έκπληξη των Δημοτικών Εκλογών !

Επιτέλους κάποιος που απαιτεί Απογραφή των Οικονομικών και τον εσωτερικό οικονομικό έλεγχο στο Δήμο που παραλαμβάνει !

Να μπει επιτέλους ένα τέλος στην κακοδιαχείρηση και την κατασπατάληση της Περιουσίας των Δημοτών, που κάθε απερχόμενος Δήμαρχος παραδίδει στον επόμενο χωρίς απόδοση ευθυνών και εξυγίανσης με αποτέλεσμα όλα τα βάρη να πέφτουν αθροιστικά στις πλάτες των Πολιτών !

Ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα και για άλλους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που θέλουν πράγματι να αλλάξουν κάτι αυτή την φορά !

το πρόγραμμα

Δήμος Για Όλους - Κορυδαλλός: Πρόγραμμα Συνδυασμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...