Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Λάρισα: Κεραυνός «έκαψε» 20 τηλεοράσεις σε πολυκατοικία

Ακόμη και το ασανσέρ της πολυκατοικίας υπέστη βαρύτατες φθορές από την ξαφνική διοχέτευση τεράστιου ηλεκτρικού φορτίου, αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα κάποιος από τους ενοίκους


Το καλό ήταν ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές από την πτώση κεραυνού σε μια οκταόροφη πολυκατοικία στον κεντρικό τομέα της Λάρισας, πριν από λίγες ημέρες. Το κακό είναι πως καταστράφηκαν εντελώς όλες οι ηλεκτρικές συσκευές από την ισχυρή εκκένωση!

Αλεξικέραυνο στο κτίριο δεν υπήρχε κι έτσι ο κεραυνός χτύπησε την κεντρική κεραία της οικοδομής που καταστράφηκε ολοσχερώς. Μέσω αυτής, όμως, υπέστησαν σοβαρές ζημιές οι περισσότερες από 20 (!) τηλεοράσεις που ήταν συνδεδεμένες μαζί της, αλλά και κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή που βρισκόταν σε πρίζα, όπως ρούτερ για internet, ροοστάτες, αποκωδικοποιητές, τροφοδοτικά και φορτιστές!

Ακόμη και το ασανσέρ της πολυκατοικίας υπέστη βαρύτατες φθορές από την ξαφνική διοχέτευση τεράστιου ηλεκτρικού φορτίου, αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα κάποιος από τους ενοίκους που πλήρωσαν οι ίδιοι για την αποκατάσταση όλων των ζημιών.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...