Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Δαραβίγκας: Από τις τηλεσφαλιάρες του Στέφανου Χίου και τα τριτοκλασάτα πάνελ στην αντιπροεδρία του ΟΚΑΝΑ για 24 ώρες

Τηλεοπτικός αστέρας εκπομπών που καταγράφονται στην επικράτεια του δημοφιλούς trash-tv, ο Γιάννης Δαραβίγκας αν και έχει εμφανιστεί σε πολλά πάνελ εκπομπών κουτσομπολίστικων αναλύσεων, καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια ως ο «Τζεβελέκος» του Στέφανου Χίου.


Ηταν ο άνθρωπος στον οποίο ξεσπούσε ο δηοσιογράφος, τον προσέβαλλε, τον... σφαλιάριζε φραστικά. Χθες, για λίγες ώρες έγινε το πρόσωπο της ημέρας και το σύμβολο του παραλογισμού, καθώς έγινε γνωστό ότι διορίστηκε αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ.

Αναζητώντας -έστω κρυμμένα στο βιογραφικό του- κάποια προσόντα που θα τον έκαναν κατάλληλο για αυτή τη νευραλγική θέση, διαπιστώνουμε πως είναι πτυχιούχος Σχολής Φυσικοθεραπείας, έχει κάνει δύο χρόνια μετεκπαίδευσης στη Βιέννη, είναι απόφοιτος της Σχολής Χημικών Παρασκευαστών Αθηνών, και υπήρξε Πρόεδρος της Εθνικής Eπιτροπής Αντιναρκωτικού Αγώνα πριν της ίδρυσης του ΟΚΑΝΑ.

Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ αργότερα, ο Γιάννης Δαραβίγκας με υπογραφή του Αδωνη Γεωργιάδη βρέθηκε στο ΔΣ του ΟΚΑΝΑ για να φύγει 24 ώρεςύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε – και μάλιστα έφυγε με προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού. Οταν ο Στέφανος Χίος έξαλλος ρωτούσε τον Δαραβίγγα αν έχει την εντύπωση ότι τον βλέπουν πολλοί και τον αναγνωρίζουν, δεν φανταζόταν ίσως πως ο συνεργάτης του θα είχε τέτοια αναγνωρισιμότητα και θα την εξαργύρωνε με τέτοιο τρόπο. Θα αρκούσε να έχει δει πιο προσεκτικά τα βίντεο των Ράδιο Αρβύλα.Πηγή: iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...