Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. Η «Ήρα» επικήρυξε με 3.000 ευρώ τον ή τους δράστες που φόλιασαν την Ζαΐρα και εξαφάνισαν τον Λούπο στο χωριό Καμάρια –Ιστιαία της Β. Εύβοιας

Με 3.000 ευρώ επικήρυξε το Φιλοζωικό Σωματείο Β. Εύβοιας «Ήρα» τον ή τους δράστες που τάισαν με μπιφτέκι που περιείχε γυαλιά, μια αδέσποτη σκυλίτσα, την Ζαΐρα, και στη συνέχεια την παράτησαν έξω από το σπίτι της προέδρου της «Ήρας» κ. Λίλας Ευθυμιοπούλου και την ίδια στιγμή εξαφάνισαν ακόμη ένα αδέσποτο σκύλο, τον Λούπο, που φρόντιζαν με το υστέρημα τους οι εθελοντές του Σωματείου. Η «Ήρα» είναι αποφασισμένη να σταματήσει το σχέδιο εξόντωσης των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται υπό την φροντίδα και προστασία της στο χωριό Καμάρια –Ιστιαία της Β. Εύβοιας και καλεί όποιον γνωρίζει την ταυτότητα των εγκληματιών να σπάσει τη σιωπή του και να επικοινωνήσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6976930308.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...