Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη 32χρονος Πακιστανός στην Νέα Αρτάκη για λαθρεμπόριο τσιγάρων


Κατασχέθηκαν συνολικά – 850 – λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη τη Δευτέρα το πρωί στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας περί Λαθρεμπορίας...

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εμπορία λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (850) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ο δράστης προόριζε προς πώληση.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...