Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Έδωσε μάχη για την ζωή του με τσομπανόσκυλο 56χρονος Τρικαλινός Εκπαιδευτικός

Με βαριά τραύματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, 56χρονος Τρικαλινός Εκπαιδευτικός μετά από μάχη που έδωσε δεχόμενος την επίθεση τσοπανόσκυλου μπροστά στα μάτια της συζύγου του…


Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στις 9 το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, ο 56χρονος πήγε περίπατο με την σύζυγό του και καθώς περπατούσαν αμέριμνοι στις Καρυές Τρικάλων, δέχθηκαν την επίθεση θηριώδους τσοπανόσκυλου.

Το σκυλί σηκώθηκε στα 2 πίσω πόδια και επιτέθηκε στον 56χρονο, ο οποίος λόγω της σωματικής του διάπλασης και της φυσικής του κατάστασης, κατάφερε να σώσει την ζωή του αλλά να βγει σοβαρά τραυματισμένος από την μάχη που έδωσε για την ζωή του μπροστά στην έντρομη σύζυγό του που απελπισμένα καλούσε σε βοήθεια.

Στις φωνές της γυναίκας, ανταποκρίθηκε περίοικος επίσης Εκπαιδευτικός που δεν μπορούσε όμως να προσφέρει βοήθεια βλέποντας το αγριεμένο τσοπανόσκυλο να έχει ρίξει στο έδαφος τον 56χρονο που με κλωτσιές και γροθιές προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το επικίνδυνο τετράποδο.

Όταν ξέφυγε από τα δόντια του, το σκυλί κινήθηκε επιθετικά προς την γυναίκα του 56χρονου αλλά δεν ολοκλήρωσε την επίθεση και υποχώρησε με τον 56χρονο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών να είναι σε κακή σωματική κατάσταση όπου πέρα των σημαδιών της επίθεσης του σκυλιού, φέρνει τραύματα στα χέρια του και στην μέση του από την πτώση στο έδαφος κατά την μάχη να σώσει την ζωή του.

Ήδη ο 56χρονος, έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την μηνυτήρια αναφορά κατά του Τρικαλινού επιχειρηματία ιδιοκτήτη του σκυλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...