Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε 5χρονο κοριτσάκι σε πισίνα ξενοδοχείου!

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές οικογένειας από τη Μ. Βρετανία - Το 5χρονο κοριτσάκι πνίγηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Ανασύρθηκε αναίσθητο από άλλους λουόμενους

Κοριτσάκι 5 χρονών από την Αγγλία, βρήκε σήμερα τραγικό θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά στην Κύπρο, όπου διέμενε με την οικογένεια του για διακοπές.

Το κοριτσάκι το ανέσυραν αναίσθητο από τη πισίνα άλλοι ένοικοι του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε. Οι προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή ήταν άκαρπες. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Το κοριτσάκι βρισκόταν από την Κυριακή στην Κύπρο για διακοπές μιας εβδομάδας με τη μητέρα της, τον παππού της, τη γιαγιά της και άλλους συγγενείς.

Στη πισίνα βρισκόταν και η μητέρα της η οποία ωστόσο δεν αντιλήφθηκε πως πνίγηκε το παιδί. Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν υπήρχε ναυαγοσώστης και υπήρχαν απλώς πινακίδες σε διάφορες γλώσσες που προειδοποιούσαν ότι τα παιδιά που κολυμπούν θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικους.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...