Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Απατεώνας παντρεύτηκε 60 γυναίκες και τους «έφαγε» τις περιουσίες!

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε καν 10...


Ένας Ινδός απατεώνας κατάφερε να πείσει 60 γυναίκες να τον παντρευτούν και μετά τους έκλεψε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αναφέρει η Huffington Post.

O 30χρονος Mohammad Sizam συνελήφθη στο Bihar της Ινδίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον απατεώνα όταν ένα 14χρονο κορίτσι, και αυτό θύμα του, εξαφανίστηκε από το χωριό της.

Ο 30χρονος, που παρίστανε τον ελεγκτή εισιτηρίων συνελήφθη και αμέσως πολλές γυναίκες άρχισαν να τηλεφωνούν στις αρχές αναφέροντας ότι τον είχαν παντρευτεί, και τους είχε αποσπάσει χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα!

Συνολικά 15 από τις 62 γυναίκες που έχουν πέσει θύματά του κατέθεσαν στις αρχές, αναφέρει η Huffington Post.

Αστυνομικός του τμήματος ανακοίνωσε ότι πολλές μάλιστα έχουν φέρει στον κόσμο και παιδιά του, ενώ ο ίδιος τα τελευταία 10 χρόνια άλλαζε συνεχώς το όνομά του.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...