Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Πέλλα: Ανήλικοι σκότωσαν 83χρονο για 50 ευρώ!

Του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και τον φίμωσαν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία


Τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, σκότωσαν 83χρονο στο Γαρέφιο της Πέλλας, για να τον ληστέψουν.

Τελικά οι ανήλικοι ληστές έφυγαν από το σπίτι του άτυχου γέροντα με λεία ένα αγροτικό εργαλείο, ένα κινητό τηλέφωνο και μόλις 50 ευρώ.

Οι τρείς νεαροί δράστες ηλικίας 28, 16 και 17 ετών μπήκαν πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του ηλικιωμένου μέρα μεσημέρι με σκοπό να ληστέψουν, κι όταν τον βρήκαν μέσα στο σπίτι, του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και τον φίμωσαν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, για να συλληφθούν την Πέμπτη για διακεκριμένες περιπτώσεις άλλων κλοπών και τελικά να ομολογήσουν και τη ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου ηλικιωμένου, τον οποίο άφησαν αβοήθητο φεύγοντας.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...