Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Φρίκη στα Καμάρια – Τάισαν μπιφτέκι με γυαλιά αδέσποτη σκυλίτσα – Επιχείρηση εκφοβισμού της Προέδρου της «ΗΡΑΣ»

Νέο περιστατικό δολοφονίας αδέσποτου ζώου, το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες, συγκλονίζει τη Βόρεια Εύβοια. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια αδέσποτη σκυλίτσα, η Ζαΐρα, στα Καμάρια Ιστιαίας. Το άτυχο ζώο έφαγε μπιφτέκι με γυαλιά, που της έδωσε ο ασυνείδητος ή οι ασυνείδητοι δράστες, και ξεψύχησε με φρικτούς πόνους. Έπειτα την παράτησαν έξω από το σπίτι της Προέδρου το Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ». Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν την Πρόεδρο και τα μέλη της «ΗΡΑΣ» που αγωνίζονται με αυταπάρνηση να περιθάλψουν και να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα της Βόρειας Εύβοιας.


Η Ζαΐρα ήταν εμβολιασμένη και στειρωμένη ενώ γίνονταν προσπάθειες να υιοθετηθεί. Το Φιλοζωικό Σωματείο έχει, ήδη, καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι από την ίδια περιοχή εξαφανίστηκε και ένας αρσενικός σκυλάκος που ακούει στο όνομα Λούπο και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να είχε και αυτός την μοίρα της Ζαΐρα.

Σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» απευθυνόμενη προς τους δράστες αναφέρει: «Έχετε απειλήσει τη ζωή μου. Έχετε καταβρίσει το έργο μου. Είστε όμως και θρασύδειλοι να σκοτώνετε αθώες ψυχές έξω από το σπίτι μου. Από εδώ και πέρα θα με βρίσκετε μπροστά σας. Οι νόμοι θα τηρηθούν. Και ένα έχω να σας πω. Όσες ψυχές κι αν θανατώσετε τόσο πιο δυνατή θα γίνομαι για να πολεμώ τις βρωμιές που κάνετε». 

Εναπόκειται πια στην Αστυνομία να ερευνήσει και να βρει τον δράστη ή τους δράστες αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Αποτελούν ντροπή για τον τόπο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...