Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Σοκ στην Πάτρα: Γονείς ξυλοκόπησαν γιατρό του ΙΚΑ γιατί δεν έγραφε τα φάρμακα του παιδιού τους

Την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας, πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο ένας γιατρός στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα, όταν τον ξυλοκόπησαν οι απελπισμένοι γονείς ενός κοριτσιού που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα αναπηρίας.


Οπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος, όλα άρχισαν όταν πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας του κοριτσιού επισκέφθηκε το γιατρό για να του χορηγήσει κάποια αναλώσιμα. Ο γιατρός του ανέφερε πως τα συγκεκριμένα αναλώσιμα δεν καλύπτονται και τότε ο πατέρας έξαλλος άρχισε να χτυπά τα γραφεία.

Προχθές ο πατέρας επισκέφθηκε ξανά τον γιατρό στο ΙΚΑ, ο οποίος του εξήγησε και πάλι πως δεν μπορεί να του γράψει τα αναλώσιμα και τον κάλεσε να πάνε μαζί στον Διευθυντή.

Οπως καταγγέλει ο ίδιος ο γιατρός, καθώς περπατούσαν στον διάδρομο ο εξαγριωμένος πατέρας του επιτέθηκε, τον έριξε στο πάτωμα και μαζί με την γυναίκα του άρχισαν να τον χτυπούν και οι παρευρισκόμενοι έτρεξαν να τους χωρίσουν.

Ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά χτυπήματα, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση κατανοώντας όπως είπε το πρόβλημα των γονέων. Η ιστορία της συγκεκριμένης οικογένειας που ταλαιπωρείται από το υγειονομικό σύστημα κρατάει εδώ και χρόνια, με την περίθαλψη της ανάπηρης κόρης τους που χρειάζεται συγκεκριμένα υλικά για την καθημερινή φροντίδα και μπορεί να τραφεί μόνο με συγκεκριμένο φαρμακευτικό είδος τροφής.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...