Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Ηλικιωμένη «πνίγηκε» από το αντίδωρο και πέθανε

Τραγική κατάληξη για 90χρονη στα Χανιά


Ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας εκτυλίχτηκε το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία του Αγ. Κοσμά στα Χανιά όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα πνίγηκε από το αντίδωρο και ξεψύχησε στα σκαλιά του ναού.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε στα σκαλιά και στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια ή εξαιτίας της πτώσης.

Μάλιστα το ιστορικό που εδόθη στον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που διενήργησε σήμερα το πρωί την νεκροψία - νεκροτομή, ήταν ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε από τα σκαλιά της εκκλησίας και πέθανε.

Τελικά, όπως απέδειξε η νεκροψία του κ. Μπελιβάνη και όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, το αντίδωρο ήταν αυτό που προκάλεσε απόφραξη των αεροφόρων οδών, δηλαδή πνιγμό που ήταν και η αιτία του θανάτου της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν περίπου 90 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...