Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Καίσαιρη αποκαλύπτει πώς η Γεωργιανή οικονόμος της ξάφριζε γούνες και χρυσαφικά

Μια απίστευτη ιστορία βγαλμένη από ταινία μυστηρίου εκτυλίχτηκε στο Παλαιό Φάληρο. Πρωταγωνιστής της η Αικατερίνη Σάρα και η 47χρονη Γεωργιανή οικονόμος που είχε προσλάβει για να τη βοηθά στο ρετιρέ όπου και διαμένει.


 Η πρώην σύζυγος του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη έπεσε θύμα μιας πανούργας γυναίκας που της έδινε περισσότερα από 60 χάπια καθημερινά, ώστε να την υπνωτίζει και να της υφαρπάξει την περιουσία.

Η Αικατερίνη Σάρα μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την περιπέτειά της και εξηγεί πως για μεγάλο διάστημα η πρακτική της Γεωργιανής την είχε καταδικάσει σε αργό θάνατο. «Δεν ένιωθα τα πόδια μου, ήμουν σαν παράλυτη. Προσπαθούσα να περπατήσω και έπεφτα», εξηγεί στην εφημερίδα για τις ημέρες που βρισκόταν παγιδευμένη στα «δίχτυα» της οικονόμου της.
«Έμενε μαζί μου, φορούσε τα ρούχα μου, τις γούνες μου και τα κοσμήματά μου και δεν σεβάστηκε τίποτα. Με πείραξε που την εμπιστεύτηκα. Την βλέπω στον ύπνο μου και τρελαίνομαι», αναφέρει η Αικατερίνη Σάρα για την Ντιλάνα Νάρσια, όπως είναι το όνομα της γυναίκας από τη Γεωργία που έστησε όλη την πλεκτάνη.
Όταν η πρώην σύζυγος του Καίσαρη αντιλήφθηκε τι συνέβη, ήταν πια πολύ αργά. Η Γεωργιανή με μέθοδο και απίστευτη μεθοδικότητα είχε κλέψει από το σπίτι της αμέτρητα κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας και χιλιάδες ευρώ σε μετρητά. «Μου έχει κλέψει γύρω στα 30 με 40 δαχτυλίδια, δύο γούνες, πέντε εσάρπες Σαμαρά, όμως εκείνο που με στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι πήρε τα κοσμήματα της μητέρας μου» αναφέρει η κυρία Σάρα. Η αστυνομία υπολογίζει πως η αξία των κοσμημάτων μόνο που έχουν κλαπεί υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αρχές έχουν ήδη ανακαλύψει μέρος των κλεμμένων, τόσο στο σπίτι της οικονόμου, όσο και σε ενεχυροδανειστήριο στην Ομόνοια. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς η πρώην σύζυγος του Καίσαρη δηλώνει πως είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για ολόκληρη σπείρα πίσω από την πανούργα οικονόμο.

Η κυρία Αικατερίνη ΣάραΟ γνωστός κοσμηματοπώλης Κώστας ΚαίσαρηςΗ γεωργιανή οικονόμος

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...