Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Ελλάδα της ντροπής: Πέταξαν ζωντανό σκύλο στα σκουπίδια

Η Ελλάδα του 21ου αιώνα πονάει και ντροπιάζει...


Η ιστορία του Λάζαρου, ενός άρρωστου σκύλου που πετάχτηκε στα σκουπίδια... ζωντανός, έρχεται από την Κρήτη και προκαλεί σοκ και δέος.

Την προηγούμενη εβδομάδα δύο φιλόζωες γυναίκες εντόπισαν τον σκυλάκο σε ένα κάδο στο Πέραμα Μυλοποτάμου, δεμένο με ένα σφιχτό σκοινί στο λαιμό και ένα σακί στην άλλη άκρη του.

Προφανώς είχε πεταχτεί εκεί για να τον πάρει το σκουπιδιάρικο και να τον πολτοποιήσει...

Κάποια ανθρώπινα τέρατα τύλιξαν το σκυλάκι στο σακί, το έδεσαν και το πέταξαν στον κάδο ολοζώντανο για να πεθάνει μέσα στο σκουπιδιάρικο!





Οι δύο φιλόζωες, που εντόπισαν τον Λάζαρο μέσα στα σκουπίδια, τον μετέφεραν σε κτηνίατρο στο Ρέθυμνο.

Υπεβλήθη σε εγχείρηση για να αφαιρεθεί το ένα το ματάκι, το οποίο είχε καταστραφεί, και στη συνέχεια ξεκίνησε τη θεραπεία για κάλαζαρ με Ζιλαπούρ, Μιλτεφοράν και βιταμίνες.

Ο αιματοκρίτης του Λάζαρου είναι στο 21 (με κατώτατο φυσιολογικό όριο το 50).

Είναι νεαρό σκυλάκι, περίπου 2 – 3 ετών.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει τον Λάζαρο να αναστηθεί, μπορεί να βοηθήσει οικονομικά στα νοσήλια και τα έξοδα των φαρμάκων.

Τηλ. επικοινωνίας: 2831054390 (κτηνιατρείο Γιώργου Αντωνακάκη).




Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...