Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Αμπελόκηποι: Άναβε αρωματικά κεριά για να μην ανακαλύψουν το πτώμα της φίλης του

Κρατούσε στο διαμέρισμά του το πτώμα της 48χρονης Ιρλανδής συγκατοίκου του για περισσότερο από ένα μήνα


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 52χρονος Έλληνας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κρατούσε για περισσότερο από ένα μήνα μέσα στο διαμέρισμά του το πτώμα της 48χρονης Ιρλανδής συγκατοίκου του!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να μην υποψιαστούν τίποτα οι γείτονες άναβε αρωματικά κεριά και χρησιμοποιούσε αρωματικά χώρου, προκειμένου να καλύψει τη μυρωδιά που αναδυόταν από το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ειδικότερα το μεσημέρι της 31-5-2014, κατόπιν ειδοποίησης του 52χρονου, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα που διέμενε στους Αμπελοκήπους και βρήκαν εντός αυτού, τοποθετημένο σε κρεβάτι, το πτώμα της 48χρονης αλλοδαπής συγκατοίκου του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος της προαναφερόμενης είχε επέλθει προ αρκετών ημερών και ότι η θανούσα σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπληκτιστεί με τον κατηγορούμενος ο οποίος είχε ασκήσει σε βάρος της σωματική βία.

Ο 52χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...