Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Έβρος: Αντιδήμαρχος πιάστηκε στα πράσα με νεαρή υπάλληλο- Τηλεοπτικό συνεργείο έφθασε νωρίτερα και… ήρθε η αποκάλυψη!

Έχεις ξεμπερδέψει με τις εκκρεμότητες, οι υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει από το δημαρχείο, το ραντεβού με το τηλεοπτικό συνεργείο είναι μετά από μία ώρα και κάτι και είσαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα σε ενοχλήσει. Τόσο βέβαιος που δεν κλειδώνεις καν το γραφείο! Και κάπως έτσι έρχονται τα αποκαλυπτήρια...


Το τηλεοπτικό συνεργείο που είχε ραντεβού με τον αντιδήμαρχο στις 19.00 έκανε το λάθος να πάει μία ώρα νωρίτερα από το ραντεβού σε δημαρχείο πόλης του Έβρου.

Ο δημοσιογράφος, έχοντας προφανώς οικειότητα με το χώρο και με τον τοπικό άρχοντα, άνοιξε την πόρτα του γραφείου που ήταν ξεκλείδωτη και ήρθε η… σεξουαλική αποκάλυψη: Ο αντιδήμαρχος πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ με νεαρή υπάλληλο 23 ετών, την οποία μάλιστα περνάει αρκετά χρόνια!

Όπως μετέδωσε ο σταθμός Status Radio 94.2 της Αλεξανδρούπολης, τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και η νεαρή υπάλληλος έμειναν... κάγκελο βλέποντας ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο μπροστά τους, με τον ερωτιάρη τοπικό άρχοντα να μην ξέρει πως να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει talk of the town στη Θράκη, ενώ πολλοί πολίτες -που καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται- ξαφνιάζονται λέγοντας πως «δεν του το είχαν» του κυρίου αντιδημάρχου.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...