Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Σοφία Φλώκου - Κωνσταντάκη: Η πρώτη σε σταυρούς γυναίκα υποψήφια και στους δύο Δήμους της Βόρειας Εύβοιας

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓ.ΑΝΝΑΣ

Η Σοφία Φλώκου – Κωνσταντάκη είναι η πρώτη γυναίκα σε ψήφους Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.Άννας, αλλά και δεύτερη μεταξύ όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών και στους δύο δήμους της Βόρειας Εύβοιας,αφού συγκέντρωσε 537 ψήφους, στηρίζοντας το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» του υποψηφίου Δημάρχου κ.Γιάννη Στεργίου.
Η Σοφία Φλώκου – Κωνσταντάκη γεννήθηκε στη Στροφυλιά, μεγάλωσε και τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Λίμνη, στην οποία ζει με την οικογένειά της, μετά την επιστροφή της από τη Γερμανία, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της κατ΄αρχή στη Γυμναστική Ακαδημία της Κολωνίας και στη συνέχεια στο κολέγιο Διδασκαλίας της Γερμανικής γλώσσας στο Άαχεν.

Για την Κα Φλώκου δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση,αφού είχε εκλεγεί το 1994 ,στη δεύτερη θέση του τότε Δήμου Λίμνης,με Δήμαρχο τον κ.Γρηγόρη Μαναρίτσα.
Στα τέσσερα χρόνια που ήταν υπεύθυνη στον τομέα του Πολιτισμού,Αθλητισμού,Τουρισμού, κατάφερε σημαντικό έργο που έχει αφήσει τα ίχνη του ακόμη και σήμερα .
Άλλωστε ανήκει σε οικογένεια η οποία για πολλές δεκαετίες έχει σηματοδοτήσει και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Λίμνης, κάνοντάς τη γνωστή στο Πανελλήνιο.
Κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής της εκστρατείας «Καθαρή σχέση , καθαρή επιλογή» που σηματοδοτεί την πορεία της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της διαχρονικά.
Από τη θέση της συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει με δημιουργικές προτάσεις και θέσεις να βοηθήσει στο έργο της νέας Δημοτικής αρχής, πιστή στην προεκλογικής της υπόσχεση ότι και την επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι παρούσα, όπως έκανε πάντα σε όποια προσπάθεια αποσκοπεί στην ανάπτυξη και πρόοδο της ιδιαίτερης πατρίδας της.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ K. ΦΛΩΚΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ.


2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...