Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Χαλκίδα: Οδηγός λεωφορείου «έσβησε» πάνω στο τιμόνι!

Ο 56χρονος Βασίλης Τσάλλας «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ επί της οδού Προαστείου στην Χαλκίδα


Τραγωδία, το πρωί στη Χαλκίδα, όπου στην οδό Προαστείου, 56χρονος οδηγός λεωφορείου έπαθε έμφραγμα την ώρα που έκανε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Ψαχνά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι.

Το λεωφορείο, μετά από ανεξέλεγκτη τροχιά, ''καρφώθηκε'' σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στα οποία ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ καταστράφηκε και μία πινακίδα σήμανσης.

Το λεωφορείο σταμάτησε όταν ανέβηκε πάνω μία κοπέλα και έβαλε χειρόφρενο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία Χαλκίδας και το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε νεκρό τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Χαλκίδας και εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του, που οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του 56χρονου Βασίλη Τσάλλα, όπου έμαθαν το τραγικό περιστατικό, όταν μετέβησαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Πηγή: eviazoom.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...