Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Αγιασμός στο ανακαινισμένο δημαρχείο στην Ερέτρια

Αγιασμός στο ανακαινισμένο δημαρχείο στην πόλη της Ερέτριας, τελέσθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, της νέας δημάρχου κ. Αμφιτρίτης Αλημπατέ καθώς και δημοτικών συμβούλων...


Αμέσως μετά ακολούθησε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο μεταβιβάσθηκε στην κυριότητα του Δήμου Ερέτριας το 2012, με ενέργειες του δημάρχου Ερέτριας κ.Βασίλη Βελέντζα. Τη διαχείρισή του ασκούσε μέχρι τότε η Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου Α.Ε (ΕΤΑΔ Α.Ε).  Το κτίσμα, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της Ερέτριας, καταλαμβάνει επιφάνεια 250 τμ και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.479 τμ. Φιλοξενεί υπερσύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και γραφεία. Η ανακατασκευή του κτιρίου έχει προϋπολογισμό 69.316,76 ευρώ.

Το σχετικό δελτίο τύπου για την ανακατασκευή του δημαρχείου στην Ερέτρια μπορείτε να το διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://eretria.gr/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/

Περισσότερες φωτογραφίες από τον Αγιασμό μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερέτριας www.eretria.gr καθώς στο λογαριασμό στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...