Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Σοκ στη Μύκονο: Γνωστός επιχειρηματίας προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή δεν είχε να πληρώσει τους φόρους

Γνωστός επιχειρηματίας με τεράστια περιουσία στη Μύκονο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, γιατί αδυνατούσε να πληρώσει τους φόρους για τα ακίνητά του.


Τον 50χρονο, ο οποίος διαθέτει ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, αλλά και τεράστιες εκτάσεις στο κοσμοπολίτικο νησί, βρήκε προχθές τα ξημερώματα η σύζυγός του σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε καταναλώσει ένα κουτί ηρεμιστικά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, ο 50χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την ακίνητη περιουσία, καθώς διαθέτει οικόπεδα στις λεγόμενες «καφέ» ζώνες, για τα οποία πλήρωνε υψηλούς φόρους, χωρίς ωστόσο να μπορεί να οικοδομήσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο..

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...