Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Η σοκαριστική επιστολή μαθήτριας από το Βόλο που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη και ζητάει βοήθεια

Την επιστολή της 17χρονης Κατερίνας, μαθήτριας από το Βόλο που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το e-Saloniki.gr


 όπως την έλαβε από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας και τον πρόεδρό της Σωκράτη Σαβελίδη, οι οποίοι πριν από μερικούς μήνες είχα οργανώσει εκστρατεία οικονομικής βοήθειας για την 17χρονη, η οποία βασανίζεται από πολλά προβλήματα υγείας.

Η σοκαριστική επιστολή της 17χρονης, μέσω της οποίας ζητάει την βοήθεια όλων μας μέσω του υπ' αριθμόν (858/605194-47) λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας, είναι χειρόγραφη και έχει ως εξής:


Η απάντηση του υπουργείου στο e-saloniki.gr

«Μετά από την ανάρτησή σας, η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή, έπειτα από συνεννόηση με τον υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, επικοινώνησε με την μητέρα της κοπέλας, που το βασικό της παράπονο είναι η αφαίρεση του προνοιακού επιδόματος, που μέχρι τώρα ελάμβανε.

Η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή ζήτησε να έχει πλήρη ενημέρωση και δεσμεύτηκε να διερευνήσει τα περιθώρια για να διευκολύνει την οικογένεια, αν και το θέμα δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας».

Πηγή: e-saloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...