Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Καίει η φωτιά στη Μαλεσίνα

Σε εξέλιξη παραμένει το πύρινο μέτωπα στο Μάζι Μαλεσίνας, που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ σε ύφεση βρίσκονται οι φωτιές στο Γαλατάκι Κορινθίας και στη Λάρισα.


Στη Μαλεσίνα, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 26 οχήματα με 60 πυροσβέστες και 45 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση.

Στο Γαλατάκι Κορινθίας, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε την Πέμπτη.

Οι ολονύχτιες προσπάθειες των πυροσβεστών απέδωσαν και η φωτιά, που κατέστρεψε αρκετά στρέμματα με ελιές, χαμηλή βλάστηση και πεύκα, ενώ έκαψε ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο και πέρασε μέσα από τις αυλές αρκετών σπιτιών, έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Στο σημείο παραμένουν ακόμα δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 27 οχήματα και 54 πυροσβέστες, καθώς κι ένα πεζοπόρο τμήμα των 17 ανδρών, που επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση, αλλά και για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων, μιας και η φωτιά βρίσκεται μέσα στον οικισμό.

Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς την Πέμπτη τραυματίστηκε ελαφρά ένας πυραγός, που υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου κι ήταν επιχειρησιακός αξιωματικός στη φωτιά.

Ο αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την Πέμπτη στον Αγιόκαμπο Λάρισας, η οποία βρίσκεται σε ύφεση.

Στο σημείο βρίσκονται 11 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 30 πυροσβέστες.


Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...