Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Συνέλευση του «Ρεύματος Ανατροπής» στην πλαζ Αστέρια

Γενική συνέλευση για τα αποτελέσματα των εκλογών θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ρεύμα Ανατροπής» την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 19:30 στην πλαζ Αστέρια.


Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, στις 7.30μμ στα «Αστέρια» (στην παραλία της Βοιωτικής ακτής), θα γίνει η συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «Ρεύμα Ανατροπής», για να συζητήσουμε τον απολογισμό για τη δράση μας κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, να εντοπίσουμε τις παραλείψεις μας, τις αστοχίες μας, να βρούμε κυρίως ένα νέο βηματισμό.

Στη συνάντησή μας θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τον προγραμματισμό μας για το επόμενο διάστημα, θα εκλέξουμε νέα Γραμματεία , θα κάνουμε καταμερισμό εργασιών και υπευθυνοτήτων. ….γιατί "οι ιδέες και οι αγώνες για να ζήσουν, θέλουν οργάνωση" και να είμαστε όλοι παρόντες και παρούσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...