Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Βορειοευβοιώτικη επιχείρηση τάραξε τα νερά στη διεθνή ναυτική έκθεση "Ποσειδώνια" - Καινοτομία από τον Βασίλη Τσάμαρη στη διάσωση επιβατών σε περίπτωση ναυαγίου

Σημαντική ήταν η παρουσία επιχείρησης από τη Βόρεια Εύβοια στη διεθνή ναυτική έκθεση "Ποσειδώνια" που έλαβε χώρα στον Πειραιά από 2- 6 Ιουνίου. Η επιχείρηση του κ. Βασίλη Τσάμαρη που εξειδικεύεται στο χώρο των συστημάτων πυρασφάλειας παντώς τύπου και στο χώρο των σωστικών μέσων και συστημάτων πλοίων, παρουσία μια πρωτοποριακή καινοτομία στη διάσωση επιβαινόντων σε πλοίο στην περίπτωση ναυαγίου. Η καινοτομία αυτή του κ. Τσάμαρη, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο, πραγματικά τάραξε τα νερά στο χώρο της εγχώριας και όχι μόνο ναυτιλίας και ήταν ένα από το πρώτα θέματα συζήτησης καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. 
Τα θετικά σχόλια τα εύσημα και οι κριτικές που απέσπασε η βορειοευβοιώτικη αυτή καινοτομία ήταν πάρα πολλά τόσο από ανθρώπους του χώρου της ναυτιλίας όσο και από κυβερνητικούς παράγοντες, αλλά και από στελέχη - αξιωματούχους του ναυτικού. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έκθεση αναφέρθηκε πως αν το καινοτόμο αυτό σύστημα υπήρχε στο κορεάτικο πλοίο που βυθίστηκε τη μεγάλη εβδομάδα δεν θα είχαμε θρηνήσει  θύματα.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...