Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Η γυναίκα που «ξεγέλασε» το θάνατο

Η Turia Pitt επέζησε από πυρκαγιά, έκανε 100 επεμβάσεις και έγινε εξώφυλλο


Η Turia Pitt στα 23 της χρόνια «φλέρταρε» με το θάνατο αλλά κατάφερε να τον ξεγελάσει.

Βρέθηκε σε μία πυρκαγιά, ενώ μετείχε σε υπερ-μαραθώνιο στο Κίμπερλι της δυτικής Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να σωθεί από θαύμα. Τα εγκαύματα κάλυπταν το 64% του σώματός της και οι γιατροί έδωσαν στους δικούς της ελάχιστες ελπίδες να επιβιώσει. Η ίδια όμως τα κατάφερε.

Έπειτα από 100 επεμβάσεις ποζάρει σήμερα χαμογελαστή στο εξώφυλλο του περιοδικού, Women's Weekly και δηλώνει ότι είναι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου.

Η 26χρονη σήμερα Turia, συνέχισε τη ζωή της ακριβώς από εκεί που την είχε αφήσει. Τους τελευταίους έξι μήνες, έχει πάρει μέρος σε αγώνες ποδηλασίας, κολύμπησε διαδρομή 20 χλμ. και περπάτησε στο Σινικό Τείχος, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κατά τη διάρκεια της μακράς ανάρρωσης, η οποία περιελάμβανε 100 επεμβάσεις, γνώρισε το σύντροφό της, που την έκανε ακόμη ευτυχισμένη.

«Τώρα στέκομαι μπροστά σας ως μία νέα, βελτιωμένη γυναίκα», λέει στο περιοδικό καθώς εξηγεί ότι κάποτε πίστευε πως οι άλλοι τη θαυμάζουν για την εξωτερική της εμφάνιση και όχι για τα εσωτερικά της χαρίσματα. «Είμαστε κάτι παραπάνω από τα σώματά μας», καταλήγει.


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...