Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Άγριο ξύλο ... για ένα πείραγμα!

Στο ΠΑΓΝΗ με κάταγμα ζυγωματικού ο ένας νεαρός, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο άλλος


Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο νεαροί για ένα ... επιπόλαιο πείραγμα! Όλα ξεκίνησαν έξω από σουβλατζίδικο στο Ρέθυμνο, όπου το βλέμμα των δύο νεαρών που επέβαιναν σε μηχανάκι, τράβηξε μια κοπέλα που κατευθυνόταν στο μαγαζί. Οι δύο νεαροί δε δίστασαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους πειράζοντας την κοπέλα, η οποία όμως ... συνοδευόταν και μάλιστα από ευέξαπτο νεαρό.

Ο συνοδός της κοπέλας που βρισκόταν μέσα στο σουβλατζίδικο αντιλήφθηκε το πείραγμα στην κοπέλα του και με "όπλο" ένα κράνος, "περιέλαβε" τους δύο νεαρούς, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο. Ο ένας εκ των δύο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο δεύτερος, ένας 20χρονος, διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ με κάταγμα ζυγωματικού.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...