Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

"Δύο εκ. ευρώ στον πληροφοριοδότη" του καρτέλ

Το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ πήρε ο έλληνας πληροφοριοδότης, που οδήγησε στην εξάρθρωση του δικτύου ηρωίνης και στην ανεύρεση των ποσοτήτων μαμούθ, σε Φιλοθέη, Κορωπί και στο δεξαμενόπλοιο Noor 1, που βρέθηκε αγκυροβολημένο στην Ελευσίνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, ο πληροφοριοδότης είχε ζητήσει αρχικά ποσό πολύ ανώτερο των 2 εκατομμυρίων και μετά από διαπραγματεύσεις, η συμφωνία έκλεισε στα δύο εκατομμύρια, υπό την προϋπόθεση ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ζητήσει επίσης να μην αναφερθεί πουθενά το όνομά του, ούτε στη δικογραφία, ούτε να κληθεί στο δικαστήριο, ενώ του παρέχονται μέτρα προστασίας, μετά την εξάρθρωση του καρτέλ.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως βρίσκεται σε εξέλιξη μία κόντρα ανάμεσα στο Λιμενικό και την DEA για το ποιος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση, προκειμένου να καρπωθεί τα κέρδη από την παγκόσμια επιτυχία.


Μεγάλο ερωτηματικό είναι η απουσία της ΕΛ.ΑΣ. από την υπόθεση, κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά.


Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...