Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

"Υποβρύχιο" πάρτι χλιδής στον Κορυδαλλό

Για ένα πάρτι με μαύρο χαβιάρι, σαμπάνια και πούρα Αβάνας που πραγματοποιήθηκε στην ΣΤ’ Πτέρυγα των Κορυδαλλών, την επονομαζόμενη και «των VIP» με οικοδεσπότη προφυλακισθέντα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, κάνει λόγο το Έθνος.


Σύμφωνα με το άρθρο, η πληροφορία ότι ένας από τους προφυλακισθέντες για την υπόθεση έδωσε 2.500 ευρώ σε πρόσωπο μέσα από τις φυλακές (δεν διευκρινίζεται αν έχει εντοπιστεί) για να του φέρουν τα παραπάνω προϊόντα, προκάλεσε σκοτοδίνη σε δικαστικό λειτουργό, που εννοείται ως πηγή των πληροφοριών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο «μεσάζων», ο οποίος εκτέλεσε την παραγγελία μέσα σε μια ώρα, αποδείχθηκε... μαυραγορίτης. Προμηθεύτηκε το χαβιάρι, την σαμπάνια και τα πούρα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έναντι 500 ευρώ.

Τα υπόλοιπα δυο χιλιάρικα ήταν, προφανώς, η προμήθειά του.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...